Connect: onze all-in-one power tool

Connect is zelf ontwikkelde software die alle bedrijfsprocessen kan koppelen. Hierdoor ontstaat inzicht, overzicht en kan flink op de huidige kosten bespaard worden.

Door automatiseringen door te voeren hoeft u minder personeel in dienst te nemen en werkt uw bedrijf 24/7.

Snel

Nooit meer wachten op het laden van systemen. het inboeken van orders, het scannen van nieuwe vracht, het verwerken van duizenden berekeningen, onze software kan het allemaal. Geen klus is ons te gek en we hebben bewezen ijzersterke presestaties te leveren.

No limit

Door de grote diversiteit aan klanten en wensen hebben we voor hete vuren gestaan maar hebben we altijd de juiste oplossing gevonden. Onze klanten zijn dan ook trots op “hun” software. Optimale compatibiliteit door custom ingerichte, lokale, hybride of full-cloud systemen.

Cloud

Altijd online, altijd veilig. Onze software draait op veilige servers middels versleutelde verbindingen en kan ook toegekend worden op specifieke ip-adressen.

Indien gewenst kunnen we ook een native-app uitrollen zodat users altijd inzicht hebben en uw bedrijf nooit achter de feiten aan loopt.

Waar wacht u nog op

Is het tijd om te digitaliseren? Uw boekhouding en HR-systemen te koppelen of wellicht een voorraadadministratie opnieuw in te richten? Bent u toe aan een samenwerking tussen verschillende afdelingen en systemen en wilt u grip houden op de zaak?

 

Neem contact met ons op zodat we u kunnen laten zien hoe onze software al uw huidige systemen bij elkaar kan brengen (of zelfs vervangen) zodat u kosten kunt besparen en altijd up-to-date bent van de status van uw bedrijf.

Wat onze klanten zeggen