Wees welkom, Leads (lees: toekomstige klant)!

Vaak begint het met de vraag ‘Hoe halen we meer klanten binnen?’
Een veel gestelde vraag door de directie van elke onderneming. Echter moeten meer mensen uw merk of bedrijf eerst zien te vinden. 


Hier speelt lead management een belangrijk rol. Zou u niet willen dat meer mensen uw merk zien, herkennen en over gaan tot een aankoop?
En zou u niet willen dat bestaande klanten opnieuw een aankoop doen?

Onze ervaring met Lead Nurturing zorgt er voor dat we de juiste beslissingen kunnen nemen om ook u goed te kunnen bedienen. 

Leads, leads, en nog eens leads

Wij zijn gespecialiseerd in het bereik van de doelgroep. We targetten exact op die personen die geïnteresseerd in uw product zouden kunnen zijn. Middels diverse onderzoeken en tools komen we tot de optimale buyer persona. Dit is een geweldig proces om mee te maken!

Als we de klanten helder in het vizier hebben storten we ons volledig op sales- en marketingfunnels. Niet omdat we zo graag iets willen verkopen, maar omdat we een groter doel voor ogen hebben. Leads zijn natuurlijk leuk, het mooiste is nog als ze goed converteren en aankopen blijven doen.  Om dit te bereiken zal er wel een zorgvuldig uitgedachte route afgelegd moeten worden, door zowel klant als bedrijf. 


De onbekende potentiële klant zal zich aan uw merk binden en wij weten precies hoe we dat voor elkaar moeten boksen, daarna laten we ze niet meer los.  We komen het u graag eens laten zien, neem daarom gerust contact met ons op via de onderstaande knop.


Weet waar uw doelgroep zit
en vang die leads!

© 2019 JeanMarketing