HR-Tooling

Meer dan alleen papierwerk automatiseren:
Ons cloud-based platform stroomlijnt processen via een intuïtieve interface zodat uw HR afdeling een stuk efficiënter kan werken.

HRM

Maak organisatiehiërarchieën aan, personaliseer de startpagina en stel formulier- en rapportrechten in voor elk gebruikersniveau. Gebruikers krijgen realtime inzicht in POP’s, agenda en scholingen.

Verlof

Heeft een verlofmodule. Nooit meer achter formulieren aan, gewoon digitaal in te voeren door medewerker, franchisenemer en HR afdeling. Direct inzichtelijk en opgeslagen in de cloud.

Payroll

Zelfs als u de meest complexe loonlijst ter wereld heeft werkt onze tooling. Creëer onbeperkte overzichten met leningen, bonussen, salarissen en belastingen.

Aanwezigheid

Verzamel realtime aanwezigheidsgegevens van elke medewerker automatisch (wereldwijd) en gebruik een zeer krachtig automatisch systeem voor laatkomers en overuren.

Meer weten over onze HR-Tooling

We begrijpen dat ieder bedrijf een andere structuur heeft en dat u zeker wilt zijn dat alles goed ingeregeld word. Daarom komen we graag met u in contact om alle vragen te beantwoorden, wij zijn er van overtuigd dat dit de oplossing is die u zoekt.

Wat onze klanten zeggen