Kennis is macht

Onze klanten houden van ons dashboard omdat het focus, wendbaarheid en vertrouwen in hun werk brengt. Het is voor mensen die actie ondernemen en resultaten behalen. Direct inzicht zorgt voor een meer succes.

Koppelen


Breng alle data samen met behulp van onze plug&play software (eenmalige implementatie).

 

Gebruik honderden gegevensbronnen, inclusief social media, online bestanden, databases en webservices.

Interactief


Directe interactie met uw gegevens met behulp van visuele weergave. Ontdek trends en zie hoe uw bedrijf presteert. Vergelijk deze maand met vorige maand of dezelfde periode vorig jaar met een slechts enkele kliks. Gebruik filters, segmenten voor nog meer diepgang.

Zichtbaar


Onze klanten pronken graag met hun dashboards op flatscreens. Door een prominente plaatsing ziet iedere medewerker de voortgang van het bedrijf. Een geweldige manier om inzicht in één oogopslag te geven.
Bovendien ziet het er super cool uit!

Exports


Uiteraard zijn de dashboards (als dan niet gesegmenteerd) exporteerbaar naar pdf’s zodat delen naar externe partijen makkelijk kan zonder toegang tot uw systeem te hoeven geven. Door filters toe te passen kunt u exact tonen wat u wilt.

Waarom u een dashboard nodig heeft:

Bent u het zat om op meerdere locaties te zoeken naar data om te zien hoe uw bedrijf presteert? Bekijk alle gegevens op één plek, in één overzicht, zodat u minder tijd kwijt bent aan controleren en rapporteren. Koppel verschillende bronnen in één dashboard en krijg in één oogopslag een vollediger beeld van uw prestaties.

Wat onze klanten zeggen